Πότε ένας νάνος την βλέπει γίγαντας

Μια ζωή γεμάτη βλέμματα αποδοκιμασίας ή μια ζωή με κοιτάγματα απέχθειας, μια ζωή γεμάτη σχόλια κακόβουλα ή ακόμη και σχόλια εχθρικά, μια ζωή γεμάτη μίσος από τους γύρω και χωρίς καθόλου αγάπη αρκεί για να κάνει τον ασήμαντο μικρό και ανώνυμο νάνο μόλις και όταν λάβει ένα αξίωμα ή μια απλή θέση ισχύος το μεγαλύτερο μουνόπανο που έχεις συναντήσει στην ζωή σου.

Κατανοητό πιστεύω, αν και μονοκόμματο χωρίς κόμματα και τελείες.

E;

Ε;

Βγάλτε με ψεύτη ρε μαλάκες, πείτε μου ότι δεν το έχετε ζήσει.

Στους άντρες φαίνεται σε πρώτη φάση στο στρατό, όπου μικροψώληδες με κάτι παύλες ή δάφνες στο πέτο νομίζουν πως είναι Άτλαντες.

Έλα, τους έχεις δει, τους έχω δει αλλά δεν δώσαμε σημασία. Λέγαμε τότε, απλά να τελειώσω την γαμοθητεία και άσε τον βλαμμένο τον άνθρωπο στον κόσμο του. Άσε να γαβγίζει το σκυλί στην ρόδα, έτσι κι αλλιώς όταν σταματήσει το αυτοκίνητο θα συνεχίσει να γαβγίζει ή θα φύγει τρέχοντας.

Σε δεύτερη φάση φαίνεται στην πρώτη δουλειά που πιάνεις (εντονότερα) ή στην δουλειά γενικά.

Ο καργιόλης που τυχαίνει να είναι στην επιχείρηση, στο μαγαζί, στην εταιρία, στο οτιδήποτε ένα μήνα πριν από εσένα αισθάνεται Τιτάνας. Έλα ψάξου, το έχεις σκεφτεί.

Δεν μιλάω για τον λέουρα ο οποίος έχει κλείσει χρόνια εκεί μέσα και αισθάνεται πως ακόμη και οι τοίχοι του ανήκουν.

Αυτός μωρέ, που όποτε έχεις στο μυαλό σου να λουφάρεις για κανένα πεντάλεπτο ή να κατέβεις στο πεζοδρόμιο για κανένα τσιγάρο το μυρίζεται και σε καρφώνει έμμεσα στον προϊστάμενο. Γιατί είναι και κουτοπόνηρος.

Δεν σε καρφώνει στα ίσια και δεν στην μπαίνει ποτέ κατάμουτρα όταν πρόκειται για διάλειμμα εκτός προγραμματισμού.

Όποτε πρόκειται για θέμα δουλειάς και βρει το παραμικρό σου ολίσθημα πατάει τέτοια τσιρίδα που σε ακούει ο φίλος του που είναι στο πεζοδρόμιο για τσιγάρο. Ναι, μεροληπτεί κιόλας.

Σε τρίτη φάση και φαρμακερή έρχονται οι προσωπικές σχέσεις.

Φίλοι, γνωστοί, γκόμενες και γκόμενοι, οικογένεια και σόγια, φίλοι και φίλοι. Ο νάνος παριστάνει τον γίγαντα όταν και όποτε γνωρίζει κάτι παραπάνω και καλύτερα από εσένα.

Το οτιδήποτε ρε.

Μια συνταγή μαγειρικής με κιμά και μακαρόνια, πώς να φτάσεις το Daedric Armor στο 100 μέσα σε μισή ώρα, το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών, με ποιον κοιμήθηκε η αδερφή του το βράδυ που πέρασε.

Οτιδήποτε.

Είναι το αίσθημα του παραπάνω που ποτέ δεν είχε ο καημένος. Πάνω από το πάνω υπάρχει παραπάνω, τέτοια λογική.

Απίστευτη.

Το πιο αστείο όλων των παραπάνω γιγάντων και καλά είναι ένα : Νομίζουν πως ξέρουν, νομίζουν πως είναι και νομίζουν πως υπάρχουν.

Και αυτό επειδή το επιτρέπουμε εμείς για να τους κάνουμε να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους.

Μην πάρει χαμπάρι κανείς τους πόσο μαλάκας είναι και πάει και κρεμαστεί και το έχουμε και βάρος στην συνείδηση μας.

Τους αφήνουμε στον κόσμος τους λοιπόν να παριστάνουν τους ιππότες που κυνηγούν δράκους και επιτυγχάνουν τρομερά κατορθώματα.

Μην τους πείτε ότι είναι απλά φαντασιόπληκτοι και κυνηγούν ανεμόμυλους. Θα τους πληγώσετε και θα τους ξυπνήσετε.

Και μετά ποιούς θα γράφουμε στα αρχίδια μας;

Μοιραστείτε το:

Similar Posts