Ρουφιάνε πονάς και φταίει ο Βορράς

Καλά φταίει και ο Νότος και τα νησιά και η Ανατολή και η Δύση. Όλοι μαζί φταίμε που πονάνε τα παιδιά (δυστυχώς πολλοί οι ρουφιάνοι) αλλά ο Βορράς έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο έργο που παίζουμε όλοι μας.

Τσούζει αδέρφια;

Αδέρφια, που λέει ο λόγος. Τέλος πάντων.

Δεύτερο συλλαλητήριο και τα κάνανε τα παλικάρια κάτω στην Αθήνα άμμο-γυάλα. Από θέμα κοσμοσυρροής κι όχι από σπασμένα τζάμια και πεσίματα σε κοριτσάκια και παππούδες. Μα ποιος προβαίνει σε τέτοιες ακρότητες σε πορείες αναρωτιέμαι. Αυτοί που πονάνε, απαντάω στον παλαβό εαυτό μου.

Όχι ρε, αυτοί είναι άντρες. Δεν κάνουν τέτοια.

Οι αριθμοί είναι δευτερευούσης σημασίας, ήταν ένα εκατομμύριο ή ήταν οκτακόσιες χιλιάδες ή ήταν σαράντα παλικάρια από τη Λειβαδιά, ποιός χέστηκε. Εμάς μας νοιάζει το ότι ήταν.

Κόσμος κατέβηκε και πάλι στον δρόμο, ο λαός για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα χρόνια μνημονίων έδωσε την σφαλιάρα που έπρεπε στο σαπισμένο πολιτικό σύστημα. Καλά, δεν την έδωσε ακριβώς, έξυσε λίγο την παλάμη του και την ετοίμασε. Μακάρι να την έδινε την γαμοσφαλιάρα να είχαμε χαμό σήμερα.

Φαντάζομαι όχι πολλούς, χίλιους από τους παρευρισκομένους να έμπαιναν μέσα στην βουλή και απλά να την κατέβαζαν.

Ε ρε τι θα έλεγαν οι φιλελεύθεροι και θολοκουλτουριάρηδες της πορδής.

Όχι ότι σήμερα δεν λένε. Με χαρακτηρισμούς όπως φασίστες, ναζιστές, εθνικιστές, Σιθ, Θανατοφάγοι, Σεπουλτουράδες, Βρωμοπόδαροι απευθύνονται σε όσους κατέβηκαν στην Αθήνα για το αυτονόητο.

Γιατί κακά τα ψέματα, πέραν των όλων όσων είπαμε ο ένας στον άλλον, για το αυτονόητο κατέβηκε ο κόσμος κι όταν για το αυτονόητο σε μια κοινωνία πρέπει να γίνονται πορείες κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει και θα γίνει πολύ χειρότερο.

Από τον καναπέ δεν μπορεί να μας σηκώσει ούτε μια γυμνή γκόμενα που βρίσκεται σε απόσταση ενός μέτρου από την μουσούδα μας, οι κώλοι μας έγιναν κοτλέ. Είναι γεγονός αυτό και λυπούμαστε που συμβαίνει.

Μια φορά, μάλλον δυο φορές, σηκώθηκε ο Έλληνας από τον καναπέ και τον βγάλαμε και μαλάκα που σηκώθηκε.

Ε ρε παιδιά, ας αποφασίσουμε τι θέλουμε. Έναν Έλληνα μαλάκα, έναν Έλληνα στους δρόμους, έναν Έλληνα που βελάζει, δεν θέλουμε καθόλου Έλληνα ;

Τι στον μαύρο διάολο θέλουμε να είμαστε καλά και να μην γαβγίζουμε ο ένας στον άλλον;

Ρουφιάνους δεν θέλουμε, αυτό είναι σίγουρο. Πονάνε τα παλικάρια.

 

Μοιραστείτε το:

Similar Posts